K.V. de Narrekap

Karnavalsvereniging De Narrekap is ontstaan vanuit de wijkvereniging Dommelrode. Op 16 mei 1962 is de vereniging opgericht. In eerste instantie kwamen de leden alleen uit de wijk Dommelrode, momenteel hebben we leden uit geheel St. Oedenrode en zelfs ver daarbuiten.

Bij elke carnavalsactiviteit is De Narrekap present. Optocht, Prinsenzittingen, 11-11 bal, kapellenavond. Overal kom je De Narrekap tegen. Rond het 22-jarig bestaan, dus in 1984 ongeveer, is de Narrekapel opgericht. Deze bestaat momenteel uit 17 muzikanten, die zich allemaal de muziek zelf eigen hebben gemaakt. Ook het struiffeest op maandagmorgen met carnaval bij De Beurs is een vaste traditie. Op dit moment goed voor een omzet van zo’n 700 (gratis) pannenkoeken. Wat dacht je van de Klompenklets. Inmiddels ook al een traditie. Karnavalsvereniging De Narrekap heeft als meer dan 20 keer de organisatie hiervan ter hand genomen. 3 Dagen een uitverkochte zaal en lachen van het begin tot het einde.

Zoals alle leden weten zijn we niet alleen actief tijdens carnaval. Ook buiten het seizoen worden er nog verschillende activiteiten georganiseerd die door de leden druk worden bezocht. U begrijpt het al, voor ons is het ’t hele jaar carnaval!

Informatie over onze bestuursleden vindt u hier.