Kapel

Wat is een carnavalsvereniging zonder kapel? Precies, en daarom hebben wij ook een hofkapel, genaamd Blaaskapel NarreTuuters.

Vanaf de oprichting in 1962 heeft K.V. de Narrekap een eigen kapel gehad genaamd “de Narrekapel”. In 2022 is de Narrekapel gefuseerd met de Neultuuters (sinds 1988) en verdergegaan onder de naam “NarreTuuters”. Sinds enkele jaren repeteerden beide kapellen samen en traden zij regelmatig op, bijvoorbeeld tijdens carnaval. In 2022 besloten de kapellen hun handen ineen te slaan en verder te gaan onder een ‘nieuwe’ naam. 

Blaaskapel NarreTuuters is een enthousiaste groep van 26 muzikanten die in elk geval één gezamenlijke hobby hebben: muziek en plezier maken! NarreTuuters is de hofkapel van karnavals-vereniging de Narrekap en vergezelt de karnavalsvereniging regelmatig maar is buiten de carnaval ook erg actief met optredens door het hele land. Het telkens wisselende repertoire variëert van Abba tot Jan Biggel en Elvis Presley tot the Witch Doctor. 

Meer weten? Neem een kijken op www.narretuuters.nl of klik hieronder op de socialmedia knoppen om direct naar de socialmediapagina’s van blaaskapel NarreTuuters te gaan!