Struifbal

Op carnavalsmaandag 20 februari 2023 organiseren wij ons struifbal. Het struifbal wordt traditiegetrouw opgeleukt door bevriende kapellen die een gezellig stukje muziek komen spelen. Onze eigen kapel, Blaaskapel NarreTuuters, zal uiteraard zelf ook spelen!

Wij verzorgen tijdens het struifbal struif (pannekoeken) voor elke bezoeker, geheel kosteloos! Een vrijwillige bijdrage wordt natuurlijk altijd gewaardeerd.

Het struifbal vindt plaats op maandag 20 februari 2023 tussen 10.30u en 14.00u bij zalencentrum de Beurs in Sint-Oedenrode (Heuvel 44). Het zou leuk zijn als jullie vereniging/kapel op deze dag onze vereniging en kapel kunnen vereren met een bezoekje en gelijk ook een blokje muziek willen maken!

Afhankelijk van het aantal deelnemende kapellen kunnen jullie 1 of 2 sets spelen.  Een aantal weken voor carnaval ontvang je van ons het speelschema met de tijden.

Aanmelden kan tot en met 31-12-2022 in verband met het maken van onze planning. Aanmelden doe je door onderstaand formulier in te vullen.